Translate

joi, 4 iulie 2013

Salata de cartofi cu ou si sos de caise

Nu stiam ce sa fac pentru masa de seara, asa ca am incercat sa creez o salata nici grea , nici complicata,dar satioasa  si rapida! Asa ca a iesit asa ceva!
Aveti nevoie de:
-1/2 cartofi noi bine spalati
-1/2 leg ceapa verde, 1/2 leg usturoi verde
- 2 caise bine coapte
- 3 oua fierte tari
-100 gr cas de oaie
-ulei de masline,otet balsamic dupa dorinta
-sare si piper
Ceapa si usturoiul se marunteste.Caisele coapte se despieliteaza si se pun intr-un bol, impreuna cu ceapa si usturoiul , o lingura de ulei de masline si o lingurita de otet balsamic.
Se amesteca totul bine si se lasa sa se odihneasca.
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se pun fierbinti in sosul de caise,ceapa si usturoi. Se amesteca totul bine , ca toate aromele sa intre in cartofi. Dupa dorinta se mai adauga ulei de masline si otet balsamic , se sareaza si pipereaza. Se taie fiecare ou in sferturi , casul se marunteste (sau se poate taia cubulete)
Se orneaza apoi salata cu sferturile de ou si se adauga casul faramitat.Fiecare sfert de ou eu l-am mai stropit cu ulei si otet balsamic.
Este excelenta cu paine prajita si poate inlocui cu succes o masa de seara sau pranz!


Pofta Buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu