Translate

miercuri, 31 iulie 2013

Cartofi trasi la tigaie cu lamaie

E un alt mod excelent de a pregati cartofii!Se fac repede si sunt gustosi si fara a avea nevoie de multe ingrediente.
Aveti nevoie de:
-1/2 kg de cartofi
-zeama si coaja de la o lamaie
-un pahar de lapte
-o legatura marar
-un varf lingurita de nucsoara rasa
-ulei de masline, sare si piper
Se pun  cartofii spalati bine, la fiert, in apa cu sare.Dupa ce cartofii au fiert(al dente!), se curata de coaja si se taie bucati. Se pun sa prinda culoare intr-o tigaie cu ulei de masline.Cand lucrurile se incing se adauga zeama de la lamaie.Se mai lasa 3 min si se stinge totul cu lapte. Se adauga nucsoara si coaja de lamaie rasa si se lasa sa scada totul inca 10 min.La final se presara marar tocat si se serveste.
Este savuros si parfumat, incat uiti ca mananci doar niste cartofi trasi la tigaie !!

Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu