Translate

joi, 6 iunie 2013

Tarta cu branza si ceapa

Este o reteta usoara si gustoasa!!
Aveti nevoie de:
-blat foetaj din comert
-400 gr branza ( eu am folosit 200 gr de telemea rasa si 200 gr branza de vaci proaspata)
- 3-4 cepe rosii mari
-salvie uscata,nucsoara,sare si piper
- 3 oua
-ulei si margarina de uns tava

Branza se amesteca cu oualele si nucsoara

Ceapa se taie julienne si se caleste intr-o tigaie cu ulei.Cand capata o culoare galbena-aramie se adauga si salvia.Se mai lasa 2 min si se ia de pe foc.
Se unge o tava cu margarina si se pune aluatul in ea cu marginile ridicate.Se pune apoi ceapa ,peste care se adauga apoi branza cu oua
Se intorc marginile si se da la cuptor ,la  200 de grade pana se rumeneste.

Rezultatul este unul delicios , care se poate servi alaturi cu o cana de smantana frecata cu marar si un vin alb rece si demisec.

Pofta Buna !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu