Aveti nevoie de:
-blat foetaj din comert
-400 gr branza ( eu am folosit 200 gr de telemea rasa si 200 gr branza de vaci proaspata)
- 3-4 cepe rosii mari
-salvie uscata,nucsoara,sare si piper
- 3 oua
-ulei si margarina de uns tava
Branza se amesteca cu oualele si nucsoara
Ceapa se taie julienne si se caleste intr-o tigaie cu ulei.Cand capata o culoare galbena-aramie se adauga si salvia.Se mai lasa 2 min si se ia de pe foc.
Se unge o tava cu
margarina si se pune aluatul in ea cu marginile ridicate.Se pune apoi ceapa
,peste care se adauga apoi branza cu oua
Se intorc marginile si se da la cuptor ,la 200 de grade pana se
rumeneste.
Rezultatul este unul
delicios , care se poate servi alaturi cu o cana de smantana frecata cu marar
si un vin alb rece si demisec.
Pofta Buna !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu