Translate

luni, 10 iunie 2013

"Ciocanele" de pui cu crusta verde

Rapid, usor si gustos , sunt cele 3 atribute ale acestui fel !
Aveti nevoie de:
- 6 "ciocanele" pui
- o mana de vredeturi: busuioc,cimbrisor, patrunjel
- 3 fire de usturoi verde
-1/2 de lamaie
- ulei de masline, sare, piper
Se spala ciocanelele si se sareaza si pipereaza.Se pun intr-o tavita de cuptor , unsa cu ulei de masline.Intr-un mojar (sau bol) se pun verdeturile si firele de usturoi tocate marunt. Se adauga o lingura de ulei si zeama de la lamaie.Se freaca bine verdeturile, pana se omogenizeaza si se formeaza o pasta, cu care se ung apoi  ciocanelele(inclusiv pe sub piele!), lasandu-se o crusta mai mare la suprafata.
Se baga apoi la cuptor , pana se rumenesc
Excelente si rapide , sunt o alta metoda de  a "infrumuseta" carnea de pui !!

Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu