Translate

joi, 13 iunie 2013

Spaghete cu sos de rosii si mozarella

Rapide si savuroase, pastele sunt si vor ramane tot timpul , o solutie de "avarie mintoasa" !!
Aveti nevoie de :
- spaghete
- 400 gr rosii tocate(eu folosesc si in conserva pentru ca sunt gustoase)
- 3 catei de usturoi tocati
- o mana de busuioc verde
- 150-200 gr mozarella
- ulei de masline, sare si piper
Spaghetele se pun la fiert, cu 2 min mai putin decat instructiunile de pe cutie. Intr-o tigaie, se pune usturoiul tocat, la calit in ulei de masline.Se adauga rosiile tocate si jumatate din cantitatea de busuioc.Cum zeama a inceput sa fiarba, se adauga spaghetele (care sunt fierte al dente!).Se mai lasa 2 min sa fiarba impreuna , se sareaza si pipereaza si se presara mozarella ,rupta in cubulete si restul de busuioc.Acum  se poate baga in cuptorul preincalzit  inca max 5 min , pana cand mozarella se topeste. Este gata si este excelenta !!


Pofta Buna !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu