Translate

joi, 18 iulie 2013

Cartofi cu ou si ceapa

Pentru reteta de azi am pregatit o gustarica, ce poate inlocui cu succes un dejun copios sau un pranz!
Aveti nevoie de:
- 4-5 cartofi noi
- 3 cepe verzi
- 3 oua
- ulei de masline
- sare si piper
- dupa dorinta - 1 lingurita fulgi de ardei iute
Cartofii se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Cand s-au fiert se scurg, se curata si se scot sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Se bat oualele ca de omleta cu sare si piper si optional cu fulgii de ardei iute. Se ia o  tigaie, se pune la incins uleiul. Se pune ceapa la calit. Se aduga apoi cartofii sa se rumeneasca un pic. Peste se pun oualele batute. Se amesteca tot timpul ca sa nu se lipeasca. Cand s-a rumenit totul, se serveste. Este buna calda.


Alaturi de o salata de rosii cu busuioc, totul este excelent!


Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu