Pentru reteta de azi am pregatit o
gustarica, ce poate inlocui cu succes un dejun copios sau un pranz!
Aveti nevoie de:
- 4-5 cartofi noi
- 3 cepe verzi
- 3 oua
- ulei de masline
- sare si piper
- dupa dorinta - 1 lingurita fulgi de
ardei iute
Cartofii se pun la fiert cu coaja in
apa cu sare. Cand s-au fiert se scurg, se curata si se scot sa se
raceasca. Dupa ce s-au racit se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Se bat
oualele ca de omleta cu sare si piper si optional cu fulgii de ardei iute. Se ia
o tigaie, se pune la incins uleiul. Se pune ceapa la calit. Se aduga apoi
cartofii sa se rumeneasca un pic. Peste se pun oualele batute. Se amesteca
tot timpul ca sa nu se lipeasca. Cand s-a rumenit totul, se serveste. Este buna
calda.
Alaturi de o salata de rosii cu
busuioc, totul este excelent!
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu