Aveti nevoie de:
-1-2 baghete frantuzesti
-250 gr file peste afumat
-o lamaie
-o ceapa rosie
-o lingurita de capere
-o punga de mini-grisine
-6 felii de prosciutto
-otet balsamic
-unt
-patrunjel si busuioc proaspat pentru decor
Fileul de peste afumat se acopera cu zeama de lamaie.Se adauga peste si caperele, zdrobite un pic.Se lasa totul sa stea la rece pentru minim 30 de minute.Baghetele se feliaza , dupa dorinta.Ceapa rosie se taie julienne.Feliile de bagheta se ung apo cu unt.Se pune cate o bucata de peste deasupra, insotita de capere si o felie de ceapa.Se aseaza pe un platou de apertive.Feliile de prosciutto, se taie pe jumatate si se stropesc cu otet balsamic.Se infasoara apoi in jurul mini-grisinelor.Se intercaleaza printre tartinele cu peste de pe platou. Patrunjelul si busuiocul verde se toaca marunt si se presara peste tartine si grisine.Daca nu le serviti imediat , este bine sa le tineti la rece.
Sunt simple si bune, asa ca nu va sfiiti sa le faceti !!!Nu o sa va ia mult timp sa le faceti si va scot oricand dintr-o pana de idei!Pofta Buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu