Aveti nevoie de:
- 6-7 cotlete de porc batute ca pentru snitzel
- 150 gr cascaval taiat " betigase"
- un mar taiat " betigase"
-sunca afumata
-menta uscata, rozmarin cateva crengute
-ulei,sos Worchestshire,un pahar de vin rosu demisec
-sare,piper,praf de usturoi
Marul se amesteca cu menta uscata.Se fac apoi rulouri astfel: o felie de
cotlet piperata si pudrata cu usturoi,peste care se pune sunca afumata si apoi
in mijloc feliute de mar "mentat" si cascaval.- 6-7 cotlete de porc batute ca pentru snitzel
- 150 gr cascaval taiat " betigase"
- un mar taiat " betigase"
-sunca afumata
-menta uscata, rozmarin cateva crengute
-ulei,sos Worchestshire,un pahar de vin rosu demisec
-sare,piper,praf de usturoi
Se formeaza ruloul care se fixeaza cu ajutorul unei scobitori.
Dupa ce sunt gata toate rulourile se aseaza toate intr-un vas de cuptor uns cu ulei.Se stropesc apoi cu sosul Worchestshire si se adauga si paharul de vin.Se sareaza si pipereaza un pic pe deasupra si se presara printre si crengutele de rozmarin.
Se da totul la cuptor la
200 de grade.Din cand in cand se mai stropesc rulourile cu zeama lasata.Cand
s-au rumenit se pot servi
Pofta Buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu