O reteta rapida ;pe care am testat-o de curand si este excelenta. Aveti nevoie de:
- piept de pui
- 1/2 kg de cartofi noi bine spalati
- 2 lingurite Herbes de Provence
- 1 "catel" de usturoi taiat marunt
- zeama de la o lamaie
- ulei de masline, sare si piper
Se pun cartofii la fiert in apa cu sare.Pieptul de pui se taie in fasii de diferite dimensiuni (dupa dorinta si placere a ochiului).Se pune intr-o tigaie incinsa, cu uleiul de masline ,o lingurita de HdP si 1/2 din zeama de lamaie.Dupa ce pieptul incepe sa prinda un pic de culoare ,se adauga in tigaie si cartofii fierti. Se amesteca totul bine, se mai presara si restul de HdP ,se adauga si restul de zeama de lamaie si se lasa sa se rumeneasca totul.
Servit alaturi de o salata verde si de un pahar cu vin alb demi-sec , totul este delicios !!!
Pofta Buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu