Este un aperitiv gustos ,care va poate scoate rapid din problema cu "musafirii rapizi"(asta ca sa nu zic neasteptati!).Se poate servi rece sau cald.Aveti nevoie de:
-300 gr prune uscate fara fum
-150 gr bacon
-100 gr branza telemea taiata cubulete
- fulgi de ardei iute,ulei de masline
Se scot samburii din prune ,facand in locul lor un "buzunaras".Telemeaua se stropeste cu ulei de masline si se pudreaza cu fulgii de ardei.Se umple fiecare pruna cu cate o bucatica de telemea,dupa care se inveleste intr-o fasie de bacon.Se prinde bine cu o scobitoare.Se repeta operatiunea pana la epuizarea ingredientelor.Se pun apoi la cuptor pana se rumeneste bacon-ul.
-300 gr prune uscate fara fum
-150 gr bacon
-100 gr branza telemea taiata cubulete
- fulgi de ardei iute,ulei de masline
Se scot samburii din prune ,facand in locul lor un "buzunaras".Telemeaua se stropeste cu ulei de masline si se pudreaza cu fulgii de ardei.Se umple fiecare pruna cu cate o bucatica de telemea,dupa care se inveleste intr-o fasie de bacon.Se prinde bine cu o scobitoare.Se repeta operatiunea pana la epuizarea ingredientelor.Se pun apoi la cuptor pana se rumeneste bacon-ul.
Eu le-am servit alaturi de vinete marinate si
masline cu ierburi .
Pofta Buna !
prunele trebuiesc inmuiate inainte de disectie?
RăspundețiȘtergereNu. Ele se vor inmuia un pic singure, dupa ce le bagam la cuptor
Ștergere