Translate

miercuri, 29 mai 2013

Vinete "otomane"

Aveti nevoie de:
- 2 vinete
- 2 cepe tocate marunt
- 3 "catei" usturoi tocati marunt
- 500 g rosii tocate
- ulei, sare si piper
Se pun vinetele la prajit in ulei -atentie ! este o treaba "murdara"(cel putin pentru aragaz!)- pana se inmoaie pe fiecare parte.Intr-o alta tigaie , calim ceapa si usturoiul pana se ingalbenesc un pic.Punem sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au prajit vinetele, se scot si se pun intr-un vas pentru cuptor. Cu ajutorul unui cutit se face o taietura  deasupra , care se umple cu ceapa si usturoiul calit.Peste se pun rosiile.
Se baga apoi vasul la cuptor pentru 40 de minute.Se scoate si se serveste ca aperitiv sau fel principal sau garnitura -cum doriti!!

Pofta Buna !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu