Translate

sâmbătă, 18 mai 2013

Pulpa de miel la cuptor cu leurda si usturoi cu salata verde cu creson

Aveti nevoie de :
-1 pulpa miel
-1 leg leurda tocata
-1 leg usturoi verde
-1 pahar vin rosu
-untura,sare,piper,cimbru
Usturoiul se curata si se separa partile albe de cotorul verde si frunze.Se ia o tava potrivita ,se pune un pic de untura si paharul de vin in ea.,dupa care se adauga 1/2 din leurda si usturoiul verde tocat(partile verzi) ca pat pentru pulpa.Pulpa de miel se curata si se spala.Cu ajutorul unui cutitas se fac "buzunare" ;care se umplu cu partile albe ale usturoiului..Se unge pulpa cu untura;se sareaza si pipereaza,se pune si cimbrul , dupa care se aseaza pe patul de leurda si usturoi.Se acopera apoi cu restul de leurda si usturoi.Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor pentru 1 h si 30 min, dupa care se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca dupa dorinta.

Se poate servi alaturi de o salata verde cu creson

Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu